«Καρφιά» για Μαυρογιάννη και ΑΚΕΛ - «Η επιλογή του έδωσε ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στον ΔΗΣΥ»

«Καρφιά» για Μαυρογιάννη και ΑΚΕΛ - «Η επιλογή του έδωσε ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στον ΔΗΣΥ»

Την επιλογή του ΑΚΕΛ να προχωρήσει με τον πρώην διαπραγματευτή της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, σχολίασε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης.

Με ανάρτησή του στο twitter σημειώνει ότι «το @AKEL1926 με την επιλογή του διαπραγματευτή Αντρέα Μαυρογιάννη ως υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας έδωσε ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στον @AnastasiadesCY και τον @DISY1976.

Σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε! Ενότητα Νίκη! @AverofCY #Cyprus».

Υπενθυμίζεται ότι η διήμερης συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του παραιτηθέντος διαπραγματευτή της Ελληνοκυπριακής πλευράς, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε επισήμως, επικράτησε με ποσοστό 60% του σώματος.

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαυρογιάννης έλαβε 52 ψήφους έναντι 37 του Αχιλλέα Δημητριάδη, ενώ υπήρξαν και 9 αποχές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE