Τους «την είπε» και άνοιξε ξανά τη σελίδα του ο «Αρκάς»

Τους «την είπε» και άνοιξε ξανά τη σελίδα του ο «Αρκάς»

Με νέο σκίτσο επανήλθε στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο Αρκάς, μετά την επίθεση που δέχτηκε για την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση.

«Σ’ αυτή τη χώρα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο να είσαι με τους άλλους… όποιοι κι αν είναι αυτοί», είναι το μήνυμα που στέλνει ο γνωστός σκιτσογράφος.

Όπως ανακοίνωσαν οι διαχειριστές της σελίδας, «επαναφέρουμε τη λειτουργία της, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης απ’ όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς...».

arkas

Στο σκίτσο που ξεσήκωσε τις αντιδράσεις εμφανιζόταν ένας άνδρας να λέει: «Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα». Ένα δεύτερο σκίτσο ανέφερε ότι «ηγέτης είναι αυτός που μπορεί να αποτρέψει μια καταστροφή η οποία δεν θα ερχόταν αν δεν κυβερνούσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Μάλλον δεν κατάλαβαν το χιούμορ του Αρκά – Πρωτοφανής επίθεση και απειλές για ένα σκίτσο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.