Πόλεμος στην Ουκρανία: Έξι πύραυλοι έπληξαν την Οδησσό σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έξι πύραυλοι έπληξαν την Οδησσό σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό

Έπληξαν ένα εργοστάσιο επίπλων σε κατοικημένη περιοχή και έναν ήδη κατεστραμμένο διάδρομο προσγείωσης αεροπλάνων.

Έξι πύραυλοι έπληξαν την Οδησσό σήμερα, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της στρατιωτικής διοίκησης της νότιας Ουκρανίας, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με τη Νατάλια Χούμενιουκ, έξι πύραυλοι έπληξαν ένα εργοστάσιο επίπλων σε κατοικημένη περιοχή, ενώ άλλοι δύο έπεσαν σε έναν ήδη κατεστραμμένο διάδρομο προσγείωσης αεροπλάνων. Πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες για θύματα είναι στο στάδιο της επιβεβαίωσης.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος των τοπικών αρχών της Οδησσού Σέρχι Μπράτσουκ είπε ότι έπληξαν την περιοχή τέσσερις πύραυλοι, χωρίς να κάνει λόγο για θύματα.

Το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ετοιμάζει το μανιφέστο για τις βουλευτικές, η ΔΗΠΑ- Άνοιγμα στον ευρύτερο κεντρώο χώρο

Ετοιμάζει το μανιφέστο για τις βουλευτικές, η ΔΗΠΑ- Άνοιγμα στον ευρύτερο κεντρώο χώρο

Η ΔΗΠΑ προετοιμάζεται για το Πολιτικό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου, στο Ξενοδοχείο Hilton, στη Λευκωσία και στο οποίο θα απευθύνει χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE