Ο πατέρας των δυο ανήλικων παιδιών του 6χρονου Γεράσιμου και της 4χρονης Ολυμπίας, δεν έχει δώσει από χθες το βράδυ σημεία ζωής και η Αστυνομία πλέον έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο 31χρονος διακινείται με δανεικό αυτοκίνητο ενώ το τηλέφωνο του έχει κλείσει από χθες το βράδυ. Πάντως άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αναφέρουν ότι, ούτε ο ίδιος, ούτε και τα δυο ανήλικα παιδιά δεν έχουν μαζί τους διαβατήρια ή ταυτότητες ώστε να φύγουν από την Κύπρο και καλούν τον οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία.
«Θέλω το μωρά μου κοντά μου» είναι το μήνυμα που στέλνει σε όλο τον κόσμο η 35χρονη μητέρα που δηλώνει ότι ο σύζυγος της και απαγωγέας πλέον των δυο παιδιών της δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί αφού δεν αντιμετώπιζαν οποιαδήποτε προβλήματα που να τον ωθήσουν να στερήσει από τη μητέρα τα δυο της αγγελούδια.
Από την πλευρά της Αστυνομίας, γίνονται προσπάθειες για έκδοση εντάλματος σύλληψης του, ενώ κύριο μέλημα της Δύναμης είναι να βρεθούν και να επιστρέψουν καλά στην υγεία τους ο 6χρονος Γεράσιμος και η 4χρονη Ολυμπία.
Ρεπορτάζ: Στέλιος Στυλιανού