Παραδόθηκε και τρίτο πρόσωπο για τα επεισόδια έξω από το «Παπαδόπουλος» - Θα κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου

Παραδόθηκε και τρίτο πρόσωπο για τα επεισόδια έξω από το «Παπαδόπουλος» - Θα κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου

Τρίτο πρόσωπο παρουσιάστηκε σήμερα στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι είναι ένα εκ των προσώπων, τα οποία αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια της 30ης Απριλίου.

Ο 31χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οχλαγωγίας, αποδεσμεύτηκε. Την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Μαΐου, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για καταχώρηση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχαν παρουσιαστεί στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 30 ετών.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE