Ο ΠτΔ μεταβαίνει στην Αθήνα - Στο τραπέζι το Κυπριακό και η κατάσταση στην Ουκρανία  

Ο ΠτΔ μεταβαίνει στην Αθήνα - Στο τραπέζι το Κυπριακό και η κατάσταση στην Ουκρανία   

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μετέβη σήμερα το πρωί στην Αθήνα, όπου το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά τη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη και του κ. Μητσοτάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12μ στο Μέγαρο Μαξίμου στο περιθώριο του 14ου Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο, θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην Ουκρανία και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Απόψε στις 7.15μμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρευρεθεί κατόπιν πρόσκλησης του Έλληνα Πρωθυπουργού, στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επιστρέψει στην Κύπρο το νωρίς το απόγευμα της 7ης Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE