Ανήλικη κατήγγειλε σεξεουαλική κακοποίηση - Οι ισχυρισμοί της εναντίον 30χρονου φίλου της για όσα έγιναν σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό

Ανήλικη κατήγγειλε σεξεουαλική κακοποίηση - Οι ισχυρισμοί της εναντίον 30χρονου φίλου της για όσα έγιναν σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό

Στην σύλληψη 30χρονου προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης 04 Μαΐου, στη Λεμεσό, σε σχέση με υπόθεση βιασμού ανήλικης.

Σύμφωνα την ανταποκρίτρια του Alpha Κύπρου στη Λέμεσο Ερικα Καβάζη, λήφθηκε οπτικογραφημένη κατάθεση από 16χρονη προπονούμενη, η οποία ισχυρίζεται πως 30χρονος με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, πριν από μερικές μέρες την κάλεσε σε ξενοδοχείο, όπου φαίνεται να την οδήγησε στο δωμάτιο του και προέβη σε διερευνώμενες πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του υπόπτου, μετά από μαρτυρία που αναφέρει πως βιντεοσκόπησε τα όσα διαδραματίστηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και απέστειλε υλικό σε άλλα πρόσωπα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 30χρονος, το οποίο διέταξε την 8ήμερη κράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE