Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας δεν είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν «εδώ και αρκετές ημέρες», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο Μπλίνκεν θα παραμείνει σε απομόνωση και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι του, συμπλήρωσε ο Νεντ Πράις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.