Πάτρα: Υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασης των όρων κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου;

Πάτρα: Υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασης των όρων κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου;

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης σημείωσε πως οποιοδήποτε αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης και αντικατάστασης των όρων κράτησής της θα πρέπει να είναι πολύ σωστά δομημένο.

«Θεωρώ ότι οποιοδήποτε αίτημα αντικατάστασης των όρων κράτησης θα πρέπει να είναι πολύ καλά δομημένο και στοιχειοθετημένο όχι μόνο με νομικούς όρους αλλά και τεχνικούς».

Αδιάφορη η ομολογία

Όπως σημειώνει ο κ. Μαρακάκης, ενδεχόμενη ομολογία της 33χρονης για τον φόνο ή τους φόνους των τριών παιδιών θα είναι «αδιάφορη».

«Το Ανθρωποκτονιών έχει κάνει τόσο καλή δουλειά και έχει δέσει πολύ καλά τα στοιχεία. Μακάρι να υπάρξει ένα θαύμα και να απεμπλακεί η κ. Πισπιρίγκου από όλα αυτά, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα συνδεθεί και με τους δύο άλλους θανάτους αλλά και ότι θα ανοίξει η βεντάλια των διώξεων στο περιβάλλον της».

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE