Σκέψεις για αλλαγή ώρας προσέλευσης μαθητών στα σχολεία - Αναμένονται σύντομα προτάσεις στη Βουλή

Σκέψεις για αλλαγή ώρας προσέλευσης μαθητών στα σχολεία - Αναμένονται σύντομα προτάσεις στη Βουλή

Στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής ακούστηκε σήμερα για πρώτη φορά σκέψη για υποβολή πρότασης για αλλαγή ώρας προσέλευσης μαθητών στα σχολεία.

Την πρόθεση του να καταθέσει τέτοια πρόταση εξέφρασε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ και Πρόεδρος της Επ. Παιδείας Παύλος Μυλωνάς.

Στην Επιτροπή σήμερα βρισκόταν στην ατζέντα το θέμα των ωρολογίων και αναλυτικών προγραμμάτων. Παρόν βρισκόταν και ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο κ. Χατζησάββας σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που άκουσε στη Βουλή τέτοια πρόθεση. Αναρωτήθηκε επίσης τι θα εξυπηρετήσει μία τέτοια κίνηση.

«Είναι ένα θέμα που χρειάζεται σοβαρή μελέτη. Δεν μπορούμε να το λέμε έτσι απλά. Για παράδειγμα τι θα γίνει με τις συνθήκες καύσωνα που έχουμε στην Κύπρο;», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν κατατεθούν οι προτάσεις επίσημα θα τις συζητήσουμε σαν σώμα και θα τοποθετηθούμε επίσημα», κατέληξε ο Κώστας Χατζησάββας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE