ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπο κράτηση 23χρονος και 27χρονος για ναρκωτικά και όπλα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπο κράτηση 23χρονος και 27χρονος για ναρκωτικά και όπλα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 7 ημερών εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 27 και 23 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου Τάξεως Β, δηλαδή πιστόλια, παράνομης κατοχής πυρομαχικών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «πέντε λεπτά μετά τη μία τα ξημερώματα χθες Τρίτη 3 Μάϊου, μέλη του ΟΠΕ και της ΑΔΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο στα Λιβάδια όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί, ηλικίας 27 και 23 ετών».

«Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκαν 32 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 10 γραμμαρίων», είπε.

Πρόσθεσε ότι «σε περαιτέρω έρευνα στο αυτοκίνητο, που διενεργήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας, εντοπίστηκαν 14 κάλυκες φυσιγγίων».

Όπως ανέφερε, ανακρινόμενος ο 23χρονος παραδέχθηκε ότι είχε αγοράσει για προστασία δυο πιστόλια και ότι την Δευτέρα 2 Μάϊου, μαζί με τον 27χρονο και μια φίλη τους έκαναν βολή στο πεδίο βολής Καλού Χωριού.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή, «ο 27χρονος παραδέχθηκε επίσης ότι τα όπλα βρίσκονται στο σπίτι της φίλης τους. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της ύποπτης η οποία διαπιστώθηκε ότι είναι ανήλικη ηλικίας 17 9/12 ετών, όπου εντοπίστηκαν τρία πιστόλια και 40 φυσίγγια διαμετρήματος 7.65mm».

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ανήλικη αφού ανακρίθηκε στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Οι δύο νεαροί παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες.

Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Λάρνακας και το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE