Διαρρήκτης πήδηξε από το παράθυρο οικίας για να διαφύγει - Χειροπέδες στον 37χρονο

Διαρρήκτης πήδηξε από το παράθυρο οικίας για να διαφύγει - Χειροπέδες στον 37χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 37χρονος για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, τη Δευτέρα στις 16:20, 68χρονος που διαμένει στην Πάφο ενώ βρισκόταν στην αυλή της κατοικίας του με άλλα μέλη της οικογένειας του σε κάποια στιγμή εισήλθε στο σπίτι του και διαπίστωσε ότι σ΄αυτό υπήρχε ακαταστασία. Τελικά εντόπισε εντός της κατοικίας του έναν άγνωστο άνδρα να βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο. Ο άγνωστος άντρας στην προσπάθεια του να διαφύγει, πήδηξε από το πρώτο όροφο του σπιτιού, ύψους 3 μέτρων.

Ακολούθως η σύλληψη του έγινε κατορθωτή από συγγενικά πρόσωπα του ιδιοκτήτη της κατοικίας, τα οποία στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία.

Όπως διαφάνηκε, πρόκειται για 37χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος συνελήφθη για τα αδικήματα της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκαν στην κατοχή του διάφορα αντικείμενα που είχαν αποσπαστεί από την κατοικία .

Εξάλλου, σε άλλη περίπτωση, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου στις 02:00 της Τρίτης, μέλη του ΟΠΕ ανέκοψαν όχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος το οποίο οδηγείτο από 20χρονο. Στην κατοχή του 20χρονου φέρεται να εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνελήφθη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου και για τις δύο υποθέσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE