«Μπούκαρε» σε αποθήκη και έκλεψε αντικείμενα - Τριήμερη κράτηση εναντίον 26χρονου

«Μπούκαρε» σε αποθήκη και έκλεψε αντικείμενα - Τριήμερη κράτηση εναντίον 26χρονου

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 26χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση διάρρηξης αποθήκης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η διάρρηξη διεπράχθη σε αποθήκη στην κοινότητα των Μαντριών, μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Απριλίου και κλάπηκαν από αυτή μπαταρίες φωτοβολταικών και ένας μετασχηματιστής.

Από περαιτέρω εξετάσεις μετά τη σύλληψη του 26χρονου, η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία για φερόμενο συνεργό του εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE