Παραδόθηκε και δεύτερο πρόσωπο για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Παραδόθηκε και δεύτερο πρόσωπο για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Δεύτερο πρόσωπο παρουσιάστηκε χθες στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Πρόκειται για 22χρονο, ο οποίος φαίνεται να είναι ένα εκ των προσώπων, τα οποία αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια της 30ης Απριλίου.

Ο 22χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, της επίθεσης και της συμπλοκής, αποδεσμεύτηκε για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι χθες παρουσιάστηκε στην Αστυνομία και 30χρονος, ο οποίος επίσης κατηγορήθηκε γραπτώς σχετικά με τα εν λόγω επεισόδια.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.