Γυναίκα έριξε το αυτοκίνητό της στο αστυνομικό τμήμα και είπε την πιο ανεκδιήγητη δικαιολογία

Γυναίκα έριξε το αυτοκίνητό της στο αστυνομικό τμήμα και είπε την πιο ανεκδιήγητη δικαιολογία

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί με αυτό που άκουσαν.

Αυτό σίγουρα δεν πήγε καθόλου καλά, για μια 26χρονη γυναίκα, που έπεσε με το αυτοκίνητό της στο γκαράζ του αστυνομικού τμήματος του Πόρτλαντ. Η δικαιολογία ωστόσο που είπε στους αστυνομικούς, για να δικαιολογηθεί ήταν… κραυγαλέα.

Είπε λοιπόν πως απλά ακολουθούσε τις οδηγίες του gps της και εν ολίγοις αυτό φταίει που έπεσε με το αυτοκίνητό της στο αστυνομικό τμήμα.

 

Το γεγονός γνωστοποίησε το αστυνομικό τμήμα του Πόρτλαντ στο Facebook, παραθέτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Φυσικά, οι αστυνομικοί δεν πίστεψαν πως έφταιγε το gps και ανέφεραν πως για το ατύχημα, ευθύνεται το «υπερβολικό επίπεδο αλκοόλ στο αίμα» της γυναίκας.
Το αστυνομικό τμήμα τόνισε επίσης πώς «ευτυχώς που δεν χτύπησε κανέναν» και ότι το περιστατικό «τελείωσε με μια μικρή υλική ζημιά».

 Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.