Παραδόθηκε στην Αστυνομία αναζητούμενος για τα επεισόδια στο Αντώνης Παπαδόπουλος

Παραδόθηκε στην Αστυνομία αναζητούμενος για τα επεισόδια στο Αντώνης Παπαδόπουλος

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ένας από τους αναζητούμενους για τα επεισόδιο που που διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ, που διεξήχθη στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, το Σάββατο 30 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους αναζητούμενους παραδόθηκε στην Αστυνομία, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζουμε ο 20χρονος, ο οποίος υπέστη εγκαύματα στο 45% του σώματος του, μετά τα επεισόδια.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, «διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά ο νεαρός ηλικίας 20 ετών κάτοικος Λάρνακας. Φαίνεται ότι ο τραυματισμός του προέκυψε μετά τη λήξη των επεισοδίων και σε απόσταση από το χώρο όπου διαδραματίστηκαν πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, το Σάββατο 30 Απριλίου».

Πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία μετά από έρευνες και εξετάσεις έχει εντοπίσει ορισμένα τεκμήρια στο συγκεκριμένο σημείο τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ωστόσο για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στον τραυματισμό του 20χρονου, θα πρέπει να γίνει ενδελεχής διερεύνηση».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ανδρέου είπε πως «ο 20χρονος υπέστη εγκαύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων διακομίσθηκε με ασθενοφόρο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε καταστολή στην Μονάδα Εγκαυμάτων. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή».

Σημείωσε ακόμα ότι «η Αστυνομία προχωρά στη διερεύνηση της υπόθεσης αξιολογώντας μαρτυρικό υλικό και εξετάζοντας κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης ώστε να εντοπιστούν τα άτομα τα οποία έλαβαν μέρος στα επεισόδια. Προς εντοπισμό των προσώπων αυτών η Αστυνομία αναζητεί δέκα πρόσωπα, οι φωτογραφίες των οποίων έχουν δοθεί στην δημοσιότητα και καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-80 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι - Πληροφορίες για απογείωση δύο μαχητικών

LIVE: Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι - Πληροφορίες για απογείωση δύο μαχητικών

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE