Υπό κράτηση 29χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή

Υπό κράτηση 29χρονος για διάρρηξη αποθήκης και κλοπή

Υπόθεση διάρρηξη αποθήκης και κλοπής διερευνά η Αστυνομία Πάφου με την σύλληψη 29χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε το Σάββατο από ιδιοκτήτη αποθήκης στην περιοχή Μαντριών της επαρχίας Πάφου ότι είχε διαρρηχθεί η αποθήκη του μεταξύ των ημερομηνιών 29.4.22- 30.4.22 και είχαν κλαπεί μπαταρίες φωτοβολταϊκών και ένας μετασχηματιστής περιουσία συνολικής αξίας 850 ευρώ.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου από την ίδια περιοχή εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ακολούθως ο 29χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 29χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE