Κωνσταντίνος Αργυρός - «22»: Το νέο του album κυκλοφορεί και συναρπάζει!

Κωνσταντίνος Αργυρός - «22»: Το νέο του album κυκλοφορεί και συναρπάζει!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, παρουσιάζει το νέο του album, με τίτλο «22», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και μας χαρίζει ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι με την ξεχωριστή σφραγίδα του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καλλιτέχνης που πάντα θέλει να προσφέρει κάτι νέο και διαφορετικό και πνεύμα ανήσυχο, μοιράζεται μαζί μας 22 τραγούδια, που καλύπτουν μία μεγάλη μουσική γκάμα, με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών και δοσμένα με τις δυνατές του ερμηνείες.

Το «22», που είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, είναι χωρισμένο σε τρεις ξεχωριστές ενότητες, που απαρτίζουν ένα αριστοτεχνικό μουσικό σύνολο. Η πρώτη ενότητα, «Νοσταλγία», περιλαμβάνει vintage ήχους, τραγούδια που «μυρίζουν» Ελλάδα, εμπνευσμένα από την πλούσια μουσική παράδοση του τόπου μας, η δεύτερη ενότητα, «Φως», έχει κομμάτια με digital ήχο κι έντονο συναίσθημα και η τρίτη ενότητα, «Ενέργεια», περιλαμβάνει τραγούδια γεμάτα δυναμισμό και ρυθμό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε μία πρώτη γεύση από το album «22» μέσα από το τραγούδι «Ελεύθερος», που κυκλοφόρησε στο YouTube πριν από λίγες ημέρες και αμέσως αγαπήθηκε από το κοινό, αποσπώντας θετικές κριτικές και σχόλια. Στο album περιλαμβάνονται επίσης solo τραγούδια, ντουέτα - έκπληξη με την Ελένη Φουρέιρα και τον Light, καθώς και οι μεγάλες no1 επιτυχίες «Αθήνα Μου», «Παρασκευή Πρωί», «Μόλις Χθες», «Θα ‘Μαι Εδώ» και «Τελικά» με τον Rack.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE