Περαστικός ήταν ο 20χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια - Προσπάθησε να σβήσει φωτιά αλλά του έριξαν μολότοφ

Περαστικός ήταν ο 20χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια - Προσπάθησε να σβήσει φωτιά αλλά του έριξαν μολότοφ

Δεν συμμετείχε στα επεισόδια ο 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την «City of Larnaca» ο άτυχος 20χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια του αγώνα Ανόρθωσης - Απόλλωνα χθες, δεν ήταν οπαδός κάποιας από τις 2 ομάδες. Ο νεαρός περνούσε τυχαία από το σημείο καθώς το σπίτι του γειτνιάζει του σταδίου και για να πάρει βόλτα το σκύλο του. Στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά που ξέσπασε σε χωράφι στην περιοχή, δέχθηκε επίθεση με μολότοφ από διερχόμενους οπαδούς.

Η Αστυνομία διερευνά περαιτέρω την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.