Περαστικός ήταν ο 20χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια - Προσπάθησε να σβήσει φωτιά αλλά του έριξαν μολότοφ

Περαστικός ήταν ο 20χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια - Προσπάθησε να σβήσει φωτιά αλλά του έριξαν μολότοφ

Δεν συμμετείχε στα επεισόδια ο 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την «City of Larnaca» ο άτυχος 20χρονος που τραυματίστηκε στα επεισόδια του αγώνα Ανόρθωσης - Απόλλωνα χθες, δεν ήταν οπαδός κάποιας από τις 2 ομάδες. Ο νεαρός περνούσε τυχαία από το σημείο καθώς το σπίτι του γειτνιάζει του σταδίου και για να πάρει βόλτα το σκύλο του. Στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά που ξέσπασε σε χωράφι στην περιοχή, δέχθηκε επίθεση με μολότοφ από διερχόμενους οπαδούς.

Η Αστυνομία διερευνά περαιτέρω την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE