Καταγγέλθηκαν 36 άτομα σε διάστημα 12 ωρών για τροχαίες παραβάσεις - Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών

Καταγγέλθηκαν 36 άτομα σε διάστημα 12 ωρών για τροχαίες παραβάσεις - Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών

Σε συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου σε διάστημα δώδεκα ωρών καταγγέλθηκαν συνολικά τριάντα έξι οδηγοί.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, στην επιχείρηση που διενεργήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και το βράδυ του Σαββάτου για διάστημα 12 ωρών από μέλη της Τροχαίας Πάφου, έγιναν συνολικά 36 καταγγελίες.

Συνολικά καταγγέλθηκαν είπε ο κ. Τσαπής, 34 οδηγοί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, και 2 οδηγοί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η επιχείρηση για την πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων κάλυψε την περιοχή της Πάφου. Επεσήμανε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο και υπενθύμισε για ακόμη μια φορά, ότι ουσίες όπως τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αποδεδειγμένα συμβάλλουν στη μείωση της νοητικής και ψυχολογικής προσπάθειας που καταβάλλεται κατά την οδήγηση και στη μείωση της απόδοσης των ικανοτήτων του οδηγού, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος πρόκλησης οδικής σύγκρουσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.