Πατέρας στη Λεμεσό έσπρωξε το παιδί του από τις σκάλες και χτύπησε στο κεφάλί! Τον είδε πολίτης και τον κατήγγειλε

Πατέρας στη Λεμεσό έσπρωξε το παιδί του από τις σκάλες και χτύπησε στο κεφάλί! Τον είδε πολίτης και τον κατήγγειλε

Άναυδoς έμεινε πολίτης στη Λεμεσό όταν πατέρας Ρουμάνικης καταγωγής έσπρωξε το ανήλικο παιδί του από τις σκάλες, σε δημόσιο χώρο και μπροστά στα μάτια πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ευαισθητοποιημένος πολίτης δεν άντεξε την κακομεταχείριση που είδε μπροστά στ μάτια του με αποτέλεσμα να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Ακολούθησε σύλληψη του και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό σταθμό της πόλης όπου και παραδέχθηκε ενοχή. Το ανήλικο παιδί του μεταφέρθηκε στον Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές και εκχυμώσεις στο κεφάλι από την πτώση στις σκάλες.

Αμέσως μετά το περιστατικό ενημερώθηκε η μητέρα του παιδιού, ενώ ο Ρουμάνος αναμένεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις για αυτή του την πράξη.

Είναι το δεύτερο περιστατικό κακομεταχείρισης ανηλίκου καθώς μόλις χθες και πάλι αλλοδαπός πατέρας σήκωσε το γιο του από τα αυτιά σε νηπιαγωγείο της Λεμεσού! Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE