Η ΕΔΕΚ αποφάσισε: Ολοκλήρωση του Παγκύπριου Συνεδρίου αύριο και εκλογές την Κυριακή

Η ΕΔΕΚ αποφάσισε: Ολοκλήρωση του Παγκύπριου Συνεδρίου αύριο και εκλογές την Κυριακή

Την απόφαση να προχωρήσει αύριο το απογεύμα σε ολοκλήρωση του Παγκύπριου Συνεδρίου της έλαβε την Παρασκευή η ΕΔΕΚ.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΔΕΚ Μαρία Παναγιώτου, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος αποφασισε την ολοκλήρωση του Παγκύπριου Συνεδρίου με 44 ψήφους υπέρ και 1 εναντίον.

Κατά τη διάρκεια τη συνεδρίας της Κεντρικής Επιτροπής ενημερώθηκαν τα μέλη από τον Πρόεδρο, Μαρίνο Σιζόπουλο, ενώ τοποθετήθηκε ο Νομικός Σύμβολος και τα μέλη.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αναπληρωτή προέδρου, δύο αντιπροέδρων και 35 μελών της Κεντρικής Επιτροπής, με κάλπες που θα στηθούν σε κάθε επαρχία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE