Τμ.Μετεωρολογίας: Θα χτυπήσει μέχρι και 33αρια στη θερμοκρασία - Παραμένει η σκόνη

Τμ.Μετεωρολογίας: Θα χτυπήσει μέχρι και 33αρια στη θερμοκρασία - Παραμένει η σκόνη

Ασθενής χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, που από αργά το απόγευμα οι συγκεντρώσεις πιθανό να είναι παροδικά αυξημένες.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ, για καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι αθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 και αργότερα τοπικά στα νότια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά στα δυτικά και αργότερα στα ορεινά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.Τη Δευτέρα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ το βράδυ δεν αποκλείεται να σημειωθούν λίγες ελαφρές βροχές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE