Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, την ώρα που ο 75χρονος βρισκόταν στο περιβόλι του, με αποτέλεσμα να δαγκωθεί από δηλητηριώδη φίνα.
Την ίδια ώρα ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Αργότερα όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.
Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως σοβαρή από τους γιατρούς, ενώ τις τελευταίες και οι επόμενες μέρες κρίσιμες για την εξέλιξη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις