Αίθριος καιρός με σκόνη στην ατμόσφαιρα - Αναλυτικά η πρόγνωση

Αίθριος καιρός με σκόνη στην ατμόσφαιρα - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να αυξηθούν από την Παρασκευή και μετά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται τοπικά αραιή ομίχλη ή και ομίχλη καθώς και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, που κατά τις μεσημβρινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα ορεινά. Αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι το Σάββατο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές και πτώση την Κυριακή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας τον θάνατο 78 ανθρώπων. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Τουλάχιστον 3 νεκροί είναι ο απολογισμός των ιρανικών πληγμάτων. Ιρανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα υψηλόβαθμους αξιωματούχους αναφέρουν ότι η σύγκρουση θα επεκταθεί τις ερχόμενες ημέρες σε αμερικανικές βάσεις στην περιοχή. Οι ΗΠΑ είχαν απειλήσει το Ιράν με φριχτές συνέπειες αν χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.  Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω: