Στην Β. Μακεδονία βρήκαν την οικιακή βοηθό που έψαχναν στην Οδού - Πως κατάφερε να φτάσει

Στην Β. Μακεδονία βρήκαν την οικιακή βοηθό που έψαχναν στην Οδού - Πως κατάφερε να φτάσει

Στα σύνορα Βόρεια Μακεδονίας – Ελλάδα, εντοπίστηκε η 26χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ, η οποία δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο στις 13 Απριλίου από τον εργοδότη της, ιδιοκτήτη του σπιτιού που εργαζόταν, στο χωριό Οδού της Επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», παρόλο που έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν, ενώ σημειώνεται πως με τις έρευνες δεν φάνηκε ότι είχε αναχωρήσει από κάποιο αεροδρόμιο της Κύπρου.

Η Αστυνομία αποτάθηκε στην Ιντερπόλ, δίνοντας τα στοιχεία της 26χρονης, για να ενημερωθούν οι Κυπριακές Αρχές σε περίπτωση που εντοπιστεί σε κάποια άλλη χώρα.

Το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου, η Ιντερπόλ ενημέρωση τις Κυπριακές Αρχές πως η 26χρονη συνελήφθη στην προσπάθεια της να περάσει παράνομα τα σύνορα μεταξύ Βόρειας Μακεδονίας και Ελλάδας.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η 16χρονη φαίνεται να έφυγε μέσω των κατεχομένων προς την Τουρκία και από εκεί μετέβη στα Σκόπια και προσπάθησε να εισέλθει στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συλληφθεί για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, χωρίς να έχει στην κατοχή της τα απαραίτητα έγγραφα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE