Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Τζο Μαριδάκη μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Τζο Μαριδάκη μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι

Η Τζο Μαριδάκη είναι η παίκτρια του Survivor, που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε πριν το Πάσχα.

Η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας, δεν πρόλαβε να γευτεί το μεγάλο έπαθλο, που κέρδισαν οι συμπαίκτες της, το ταξίδι στο Μαϊάμι και επιστρέφει στην Ελλάδα. Για ενάμιση μήνα σχεδόν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, η Τζο Μαριδάκη που επέστρεψε στα social media, κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση.

Η ίδια μοιράστηκε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, την εμπειρία της από Survivor, με ένα σύντομο αλλά ηχηρό μήνυμα.

«Να είσαι γενναίος άνθρωπος. Να παίρνεις ρίσκα, διότι τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εμπειρία. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη! Μην σταματάτε να πιστεύετε στα όνειρά σας και να προσπαθείτε με πάθος γι αυτά!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζο Μαριδάκη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE