Πούτιν: «Απελευθερώθηκε» η Μαριούπολη - «Εγγυόμαστε τη ζωή στους αιχμαλώτους πολέμου»

Πούτιν: «Απελευθερώθηκε» η Μαριούπολη - «Εγγυόμαστε τη ζωή στους αιχμαλώτους πολέμου»

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη 26/4 ότι η Μαριούπολη «απελευθερώθηκε» και ότι δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις εκεί, σε αντίθεση με την εκδοχή του Κιέβου για τα γεγονότα.

Το Κρεμλίνο ανέφερε ότι ο Πούτιν είπε στον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ότι το Κίεβο θα πρέπει να «αναλάβει την ευθύνη» για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο εργοστάσιο χάλυβα Azovstal της Μαριούπολης και να καλέσει τους μαχητές εκεί να καταθέσουν τα όπλα.

«Εγγυόμαστε τη ζωή στους αιχμαλώτους πολέμου, την ιατρική περίθαλψη σύμφωνα με τα διεθνή νομικά πρότυπα», ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωσή του για την επικοινωνία Πούτιν -Ερντογάν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.