Κροτίδα εξερράγη στο χέρι 17χρονου - Τρεις τραυματισμοί το βράδυ του Μ. Σαββάτου

Κροτίδα εξερράγη στο χέρι 17χρονου - Τρεις τραυματισμοί το βράδυ του Μ. Σαββάτου

Tρία πρόσωπα τραυματίστηκαν από κροτίδες το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 17χρονος στην περιοχή της Ακρόπολης στην Λευκωσία, τραυματίστηκε από κροτίδα στο χέρι, καθώς βρισκόταν σε ανοικτό χώρο. Η κροτίδα φέρεται να εξερράγη στο χέρι του 17χρονου, με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό σε δύο δάχτυλα του δεξιού του χεριού.

Σε άλλη περίπτωση 35χρονος στο Γέρι, τα ξημερώματα τραυματίστηκε και αυτός από κροτίδα και αποτέλεσμα ήταν ο ακρωτηριασμός δύο δαχτύλων στο αριστερό του χέρι.

Την ίδια ώρα 34χρονος, καθώς ήταν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή της Μαλούντας, προσπάθησε να απομακρύνει εκρηκτικό μηχανισμό και τραυματίστηκε στο χέρι, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι φέρει τραύματα στην παλάμη και στα δάχτυλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE