Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Ερωτευμένη η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision - Τα φιλιά με τον σύντροφό της σε έξοδό τους

Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Ερωτευμένη η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision - Τα φιλιά με τον σύντροφό της σε έξοδό τους

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου θα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision τον ερχόμενο Μάϊο στο Τορίνο της Ιταλίας.

Το κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Ανδρομάχη έχει τον τίτλο “Ela” και με την μαγική φωνή της σε συνδυασμό με την σκηνική της παρουσία, θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό (12/05).

Αυτό το διάστημα, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο αποτέλεσμα.Μπορεί οι υποχρεώσεις της Ανδρομάχης Δημητροπούλου να είναι πολλές και το καθημερινό της πρόγραμμα να είναι φορτωμένο, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, η Ανδρομάχη είναι ερωτευμένη και εδώ και μερικό καιρό βρίσκεται σε σχέση.

Πρόσφατα, πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε το ζευγάρι στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.Η Ανδρομάχη και ο αγαπημένος της απόλαυσαν το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ όση ώρα βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Ανδρομάχη και ο αγαπημένος της απόλαυσαν το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ όση ώρα βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE