Επιχείρηση διάσωσης πύθωνα στην Ταϊλανδή

Επιχείρηση διάσωσης πύθωνα στην Ταϊλανδή

Ο πύθωνας μήκους 3 μέτρων προφανώς έψαχνε να βρει ένα μέρος να κρυφτεί. Θεώρησε καλή κρυψώνα την τρύπα μια αποχέτευσης, στην άκρη ενός πολυσύχναστου δρόμου.

Αυτό στο οποίο δεν υπολόγισε ήταν ότι τελικά δε χωρούσε. Ή μάλλον δε χωρούσε ολόκληρος.
Για καλή του τύχη κάποιοι μοτοσικλετιστές το είδαν και ειδοποίησαν την πυροσβεστική. οι διασώστες έκαναν αρκετή ώρα για να το απεγκλωβίσουν. Παρότι ο πύθωνας δεν είναι δηλητηριώδης η απελευθέρωσή του δε θα μπορούσε να γίνει από πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE