Στο «τραπέζι» η ΑΤΑ – Μαραθώνιες επαφές Χριστοδουλίδη με κοινωνικούς εταίρους
Σε εντατικούς διαλόγους βρίσκεται το Προεδρικό για τον μηχανισμό Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

Τα νέα είναι δυσάρεστα για την ηθοποιό Ντίνα Κώνστα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η Ντίνα Κώνστα πάσχει από άνοια και αυτη τη στιγμή βρίσκεται σε ίδρυμα για ηλικιωμένους, εντός Αθηνών. Όπως αναφέρεται από την εφημερίδα, στο πλευρό της βρίσκεται η αγαπημένη της ανιψιά.
Η είδηση αναμένεται να σκορπίσει θλίψη στον χώρο της υποκριτικής, για την ηθοποιό που έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο από τη δεκαετία του 70΄ μέχρι και πριν από λίγα χρόνια τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Ο ρόλος της Ντένης Μαρκορά στους «Δύο Ξένους», είναι ένας από τους πιο αγαπητούς στη μικρή οθόνη, μέχρι και σήμερα.
Ντίνα Κώνστα: Σε ίδρυμα με άνοια η αγαπημένη "Ντένυ Μαρκορά" από τους "Δύο Ξένους" - https://t.co/BP0IGxnYgz pic.twitter.com/WNpCj4SN7c
— Dete Gr (@DeteGrPatras) April 23, 2022
Πηγη: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




