Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φέρεται να ζήτησε στις φυλακές για το Πάσχα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φέρεται να ζήτησε στις φυλακές για το Πάσχα

Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού θα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ σήμερα Μεγάλο Σάββατο έχει έκτακτο επισκεπτήριο λόγω των ημερών για να δει τη μητέρα της, την αδερφή της και τον πατριό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδες pelop.gr, η 33χρονη ζήτησε να της πάνε φωτογραφίες των τριών παιδιών της (Τζωρτζίνα, Μαλένα, Ίριδα).


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE