Ντροπή: Έκαψαν μικρό ζωάκι στη Λάρνακα και το πέταξαν

Ντροπή: Έκαψαν μικρό ζωάκι στη Λάρνακα και το πέταξαν

Για ακόμα μία φορά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων εγκληματικών και βάρβαρων ενεργειών ενάντια στα αθώα τα ζώα. Έκαψαν μικρό ζωάκι (πιθανολογείτε ότι είναι μικρό σκυλάκι), αναφέρει σε ανακοίνωση του το  Κόμμα για τα ζώα Κύπρου. 

Αυτές τις άγιες μέρες (αλλά και τις οποιεσδήποτέ άλλες μέρες) δυστυχώς οι κακούργοι και ανεγκέφαλοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Σήμερα έριξαν στην πυρά ένα αθώο ζωάκι, αύριο πιθανόν να ένα ένας άνθρωπος ένα αθώο παιδάκι. Γιατί άραγε αυτή η συμπεριφορά; 

Σστέκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο να υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων των ζώων, των αθώων που σε τίποτα δεν έφταιξαν.

Κρίμα και πάλι κρίμα να γινόμαστε μάρτυρες σε αυτή την κατάσταση. Ευελπιστούμε ότι η Αστυνομία με τις έρευνες που έχουν ήδη αρχίσει να βρει τους ένοχους τέτοιων ακατονόμαστων πράξεων και δικαστούν με ότι προβλέπει η νομοθεσία της χώρας μας. Θα κρατούμε το κοινό (όπως κάνουμε πάντα) ενήμερο για όλες τις εξελίξεις. 

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE