Μετά το περσινό... ΚΑΖΟ στις μεταγραφές, φέτος πρέπει να είναι ΤΡΙΠΛΑ προσεκτικοί

Μετά το περσινό... ΚΑΖΟ στις μεταγραφές, φέτος πρέπει να είναι ΤΡΙΠΛΑ προσεκτικοί

Ένας από τους βασικούς λόγους που η ΑΕΛ απέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας εκτός εξάδας παρότι έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου μετά την εξαιρετική πορεία της τη σεζόν 2020-2021, ήταν ο προγραμματισμός του περασμένου καλοκαιριού, όπου σχεδόν όλες οι μεταγραφές αποδείχθηκαν ανεπαρκείς, παρότι έγινε από τη διοίκηση μία μικρή οικονομική υπέρβαση για να ικανοποιήσει τα "θέλω" της τεχνικής ηγεσίας.

Από τους παίκτες που αποκτήθηκαν πέρσι, παραμένουν στην ομάδα οι Ρέινολντς, Τσέποβιτς, Ριστέφσκι, Ντάβερφελντ, Μαζάν και Σωτηρίου, αφού οι Τσάβες, Μάζουρεκ και Πελέ "χαιρέτησαν" νωρίς.

Διαβάστε συνέχεια στο Τhemasports

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE