Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πέφτουν σε αντιφάσεις οι αδερφές Πισπιρίγκου για την Ίριδα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πέφτουν σε αντιφάσεις οι αδερφές Πισπιρίγκου για την Ίριδα

Σε πλήρη αντίθεση με τα όσα λένε οι αδερφές Πισπιρίγκου αναφορικά με το ποιος βρήκε την 6 μηνών Ίριδα νεκρή στην κούνια της έρχεται η κατάθεση του παιδιάτρου της μικρής Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star.


Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει από το κελί της φυλακής πως είναι αθώα και μαζί με την αδελφή της ισχυρίζονται ότι εκείνες βρήκαν νεκρό το μωρό, η γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι η Ρούλα της είχε πει ότι το παιδί είχε βρει νεκρή την Ίριδα.

Μετά την κατάθεση της γιατρού το Star επικοινώνησε με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου ώστε να τοποθετηθεί και πάλι στο επίμαχο ζήτημα: ποιος βρήκε νεκρό το παιδί στην κούνια;


Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι κατηγορηματική πως αυτή βρήκε το μωρό νεκρό στο κρεβάτι του στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Κάτι όμως που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που έχει πει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ειδικευόμενη παιδίατρο.

Να σημειωθεί πως ένα μήνα μετά τον θάνατο της Ίριδας η Δήμητρα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί σε τηλεφωνική επικοινωνία πως η μικρή Τζωρτζίνα κοιμόταν και πως αυτή ήταν που είδε το μωρό ακίνητο και με τα χείλη του μελανά.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE