Διακόπτεται στις 27 Απριλίου και για 24 ώρες, η παροχή νερού στον Δήμο Αραδίππου

Διακόπτεται στις 27 Απριλίου και για 24 ώρες, η παροχή νερού στον Δήμο Αραδίππου

Διακόπτεται την Τετάρτη 27 Απριλίου και για 24 ώρες, η παροχή νερού στον Δήμο Αραδίππου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λάρνακας (ΣΥΛ) αναφέρεται ότι «την Τετάρτη 27 Απριλίου θα διακοπεί η παροχή νερού σε ολόκληρη την έκταση της περιοχής υδατοπρομήθειας του Δήμου Αραδίππου από τις πέντε το πρωί και για 24 συνεχείς ώρες, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων στον αγωγό μεταφοράς νερού προς τον Δήμο».

Το Συμβούλιο «εκφράζει απολογίες στο καταναλωτικό κοινό για την ταλαιπωρία που θα υποστεί λόγω των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE