Θα αλλάξει το σύστημα ο Τσόρνιγκερ;

Θα αλλάξει το σύστημα ο Τσόρνιγκερ;

Ένα από τα σημεία, για το οποίο ασκείται κριτική στον Τσόρνιγκερ, είναι πως επιμένει να παρατάσσει την ομάδα με το σύστημα 4-4-2, το οποίο δεν του βγαίνει, ειδικά όταν ο αντίπαλος τους δίδει γήπεδο.

Κάποιοι λένε, ότι αν βάλει και τρίτο παίχτη στον άξονα (αλλάζοντας το σύστημα σε 4-2-3-1), ενδεχομένως να βοηθήσει την ομάδα να λειτουργήσει καλύτερα στο γήπεδο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE