Θα αλλάξει το σύστημα ο Τσόρνιγκερ;

Θα αλλάξει το σύστημα ο Τσόρνιγκερ;

Ένα από τα σημεία, για το οποίο ασκείται κριτική στον Τσόρνιγκερ, είναι πως επιμένει να παρατάσσει την ομάδα με το σύστημα 4-4-2, το οποίο δεν του βγαίνει, ειδικά όταν ο αντίπαλος τους δίδει γήπεδο.

Κάποιοι λένε, ότι αν βάλει και τρίτο παίχτη στον άξονα (αλλάζοντας το σύστημα σε 4-2-3-1), ενδεχομένως να βοηθήσει την ομάδα να λειτουργήσει καλύτερα στο γήπεδο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE