Η ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο! Δείτε τις δυο καλλονές κόρες της Εύης Αδάμ

Η ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο! Δείτε τις δυο καλλονές κόρες της Εύης Αδάμ

Η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου, είναι οι καρποί του μεγάλου έρωτα της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου. Δυο πανέμορφα κορίτσια που κληρονόμησαν την ομορφιά και των δυο γονιών τους όπως αντίστοιχα και το ταλέντο του μπαμπά τους στη μουσική.

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με το τραγούδι σε αντίθεση με την Νεφέλη, παρότι αθλήτρια, που σπουδάζει οικονομικά. 

Οι τρεις γυναίκες πόζαραν για το Hello, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης τους. 

Νεφέλη Λιβιεράτου: «Η μητέρα μας ποτέ δεν ήταν συντηρητική, όπως βλέπουμε άλλες οικογένειες. Πάντα είχαμε σχεδόν ότι θέλαμε, αρκεί να μην ήταν παράλογο. Καταλαβαίνει τις ανάγκες, μας δίνει ελευθερίες».



Δανάη Λιβιεράτου: «Όταν έχουμε ένταση ,υπάρχει κάθε φορά διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης. Άλλες φορές έχει δίκιο η μαμά, άλλες εμείς. Η μαμά μας δεν είναι η κλασσική μαμά που θα κάτσει σπίτι. Θέλει να βγαίνει και να ανακαλύπτει πράγματα. Και το κάνει μαζί μας. Είναι διαφορετική».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE