Σύλληψη 20χρονου για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

Σύλληψη 20χρονου για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

Eικοσάχρονος συνελήφθη από την Αστυνομία τα ξημερώματα σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων. Ο νεαρός παραδέχθηκε τη διάπραξη διάρρηξης και την απόπειρα διάρρηξης καταστήματος.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι γύρω στις 3.50 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στη Λάρνακα, αντιλήφθηκαν 20χρονο να κινείται ύποπτα. Αμέσως έθεσαν τον 20χρονο υπό διακριτική παρακολούθηση και διαπιστώθηκε ότι κινείτο ύποπτα σε παρόδους της περιοχής.

Στη συνέχεια, ανακόπηκε και σε σωματική έρευνα στην οποία υπεβλήθη, εντοπίστηκαν στην κατοχή του δύο μικρά φανάρια. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του, στο οποίο εντοπίστηκε και κατασχέθηκαν ένα λιβέρι.

Ο 20χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ανακρινόμενος φαίνεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη δύο υποθέσεων, που αφορούν διάρρηξη και απόπειρα διάρρηξης καταστήματος, αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν κατά τον μήνα Ιούνιο, 2015 στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE