Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε ποδηλατάδα από τη Λευκωσία στην Κλήρου για να φάει μαχαλέππι με τριαντάφυλλο!

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε ποδηλατάδα από τη Λευκωσία στην Κλήρου για να φάει μαχαλέππι με τριαντάφυλλο!

Ο συγκεκριμένος επώνυμος όλοι ξέρουμε ότι δεν συγκαταλέγεται στους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, φτάνει να τον ακούσουμε μια φορά στην πρωινή εκπομπή που κάνει με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους. Ότι όμως έχει τόσες αντοχές… ειλικρινά δεν το γνωρίζαμε.

Τι πιο απλό… κάθεσαι και σκέφτεσαι ότι θέλεις να φας μαχαλεπί. Θυμάσαι ότι η θεία σου στην Κλήρου κάνει το καλύτερο, παίρνεις το ποδηλατάκι σου και από τη Λευκωσία σε χρόνο dt βρίσκεσαι στην Κλήρου. Τι πιο απλό, αφού το χλαπακιάζεις, ανεβαίνεις και πάλιν στο ποδήλατο και επιστρέφεις κύριος στην Λευκωσία.

Εγώ μια φορά αποκλείεται να το έκανα… Δεν μπορώ να γνωρίζω για εσάς. Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.