Θρίλερ στην Ελλάδα: Εντόπισαν σορό παιδιού σε κόλπο νησιού - Βρισκόταν σε κατάσταση σήψης

Θρίλερ στην Ελλάδα: Εντόπισαν σορό παιδιού σε κόλπο νησιού - Βρισκόταν σε κατάσταση σήψης

Σορός παιδιού ηλικίας περίπου 12 με 15 ετών, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, εντοπίστηκε τις μεσημβρινές ώρες χθες από ιστιοφόρο σκάφος στον κόλπο της Αλιμιάς στο νησί της Ηρακλειάς.

Η σορός, αγνώστων στοιχείων, έφερε μπλούζα χρώματος λευκού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, ενώ στο σημείο έσπευσαν με ιδιωτικό σκάφος ιδιώτες και με τη συνδρομή διασώστη ΕΚΑΒ η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ενώ στη συνέχεια πρόκειται μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.