Μέχρι το τέλος Ιουνίου το προσχέδιο της συμφωνίας για τον αγωγό Τουρκίας –Ρωσίας

Μέχρι το τέλος Ιουνίου το προσχέδιο της συμφωνίας για τον αγωγό Τουρκίας –Ρωσίας

Τις επόμενες ημέρες μπορεί να γίνουν εκατέρωθεν επισκέψεις των αρμόδιων επιτροπών στις δύο χώρες

Η Ρωσία και η Τουρκία εκτιμούν ότι θα έχουν ολοκληρώσει το προσχέδιο της συμφωνίας για το ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός Ενέργειας Αλεξάντερ Νόβακ.

«Η Ρωσία και η Τουρκία συνεργάζονται για το προσχέδιο διακυβερνητικής συμφωνίας» ανέφερε ο Ρώσος υπουργός, τονίζοντας ότι οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν έγγραφα κι έχουν συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες, ενώ τις επόμενες ημέρες μπορεί να γίνουν και εκατέρωθεν επισκέψεις των αρμόδιων επιτροπών στις δύο χώρες.

Η Gazprom, από την πλευρά της, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για τη διεξαγωγή των απαραίτητων τεχνικών ερευνών στην ακτογραμμή της Τουρκίας, από την οποία θα διέλθει ο αγωγός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE