Βρέθηκαν τα οστά αγνοούμενου από το 1964 - Δολοφονήθηκε από Τούρκους

Βρέθηκαν τα οστά αγνοούμενου από το 1964 - Δολοφονήθηκε από Τούρκους

Τα οστά αγνοούμενου ανευρέθηκαν πρόσφατα με την μέθοδο DNA στο κατεχόμενο χωριό Μάνδρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» και συγκεκριμένα στην στήλη με τις κηδείες, αναφέρεται ότι ο πρόκειται για τον Ανδρέα Ιωαννίδη, ο οποίος αγνοείτο από το 1964, καθώς είχε πέσει θύμα δολοφονίας από Τούρκους.
Τα οστά του ανευρέθηκαν πρόσφατα σε ομαδικό στο χωριό Μάνδρες της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 (57 χρόνια μετά) στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE