Βρέθηκαν τα οστά αγνοούμενου από το 1964 - Δολοφονήθηκε από Τούρκους

Βρέθηκαν τα οστά αγνοούμενου από το 1964 - Δολοφονήθηκε από Τούρκους

Τα οστά αγνοούμενου ανευρέθηκαν πρόσφατα με την μέθοδο DNA στο κατεχόμενο χωριό Μάνδρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» και συγκεκριμένα στην στήλη με τις κηδείες, αναφέρεται ότι ο πρόκειται για τον Ανδρέα Ιωαννίδη, ο οποίος αγνοείτο από το 1964, καθώς είχε πέσει θύμα δολοφονίας από Τούρκους.
Τα οστά του ανευρέθηκαν πρόσφατα σε ομαδικό στο χωριό Μάνδρες της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 (57 χρόνια μετά) στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE