Απανωτά τροχαία προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο

Απανωτά τροχαία προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε στον αυτοκινητόδρομο νωρίς το πρωί της Παρασκευής (15/4) μετά από δύο τροχαία ατυχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, στο ύψος του Τσιρείου, στο δρόμο προς Λευκωσία, συγκρούστηκαν τρία οχήματα μεταξύ τους.

Παράλληλα, στον δρόμο προς Πάφο συγκρούστηκαν έξι οχήματα μεταξύ τους. Λόγω των τροχαίων ατυχημάτων, προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE