Οδηγούσε μεθυσμένος στην Αγία Νάπα και... «μπούκαρε» σε εστιατόριο - Στο νοσοκομείο ο 22χρονος

Οδηγούσε μεθυσμένος στην Αγία Νάπα και... «μπούκαρε» σε εστιατόριο  - Στο νοσοκομείο ο 22χρονος

Στο Νοσοκομείο κατέληξε νεαρός οδηγός στην Αγία Νάπα μετά από πρόσκρουσή του σε εξωτερικό χώρο εστιατορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 22χρονος οδηγούσε με το όχημά του στην οδό Δημοκρατίας στην Αγία Νάπα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο προσκρούοντας στο εξωτερικό εστιατορίου.

Το εστιατόριο ευτυχώς ήταν κλειστό. Ασθενοφόρο μετέβη στο σημείο όπου μετέφερε προληπτικά τον 22χρονο στο νοσοκομείο.

Αφού υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, φάνηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος, με 57mg αντί με 22mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE