Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 13χρονη μαθήτρια από ναρκωτικές ουσίες - Έδινε και στην αδελφή της ο προμηθευτής

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο 13χρονη μαθήτρια από ναρκωτικές ουσίες - Έδινε και στην αδελφή της ο προμηθευτής

Χειροπέδες σε 22χρονο πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό, καθώς φαίνεται να προμήθευε με ναρκωτικές ουσίες δυο ανήλικες αδελφές.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές μέρες, όταν 13χρονη μαθήτρια εντοπίστηκε ημιλιπόθυμη και μετά την μεταφορά της στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα crystal-ice.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έρευνα της ΥΚΑΝ Λεμεσού, διαπιστώθηκε πως ναρκωτικά έπαιρνε και η 15χρονη αδελφή της, η οποία ανέφερε στις Αρχές για τον 22χρονο Ινδό, ο οποίος της προμήθευε.

Το βράδυ της Πέμπτης 07 Απριλίου η 15χρονη έκλεισε ραντεβού στον 22χρονο και αφού υπήρξε παρακολούθηση από μέλη της ΥΚΑΝ, συνελήφθη.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για 7 μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE