Το σχόλιο που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Το σχόλιο που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όπως και η υπόθεση της Πάτρας. Στο εδώλιο κάθεται σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος έκανε σχόλιο για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την πρωτόγνωρη υπόθεση της Πάτρας και σύμφωνα με το MEGA φέρεται να δήλωσε τα εξής: «Ουδέν σχόλιο. Τι να πω για τα τρία παιδιά…».

Η αναφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα άτυχα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα δεν θα πρέπει να προξενεί εντύπωση από τη στιγμή που κεντρικό σημείο της απολογίας του και της υπερασπιστικής γραμμής που αναμένεται να ακολουθήσει στο δικαστήριο είναι η προστασία του δικού του παιδιού.

Με το επιχείρημα ότι η άτυχη Καρολάιν το μοιραίο βράδυ η 20χρονη, πάνω στο θυμό της, «πέταξε» άγαρμπα το μωρό τους στην κούνια. Όπως θα δηλώσει ενώπιον των δικαστών, αυτή ήταν η «κόκκινη» γραμμή του. «Θόλωσε» επειδή φοβήθηκε και θύμωσε για την συμπεριφορά της μητέρας προς το παιδί και έκανε ό,τι έκανε.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE