Κατήγγειλε προϊστάμενό του ότι τον υποχρέωνε να τον εξυπηρετεί και τελικά τον... απέλυσαν - Διατάχθηκε έρευνα

Κατήγγειλε προϊστάμενό του ότι τον υποχρέωνε να τον εξυπηρετεί και τελικά τον... απέλυσαν - Διατάχθηκε έρευνα

Απολύθηκε πριν από μερικές μέρες ο ωρομίσθιος υπάλληλος σε οργανισμό δημόσιου δικαίου που κατήγγειλε τον προϊστάμενό του ότι τον υποχρέωνε για χρόνια να εξυπηρετεί εκείνον, τη σύζυγο και τα παιδιά του εν ώρα υπηρεσίας και με υπηρεσιακά οχήματα.

Ο εν λόγω υπάλληλος απολύθηκε για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του μετά από έκθεση γεγονότων που ετοίμασε ο προϊστάμενός του που ζήτησε την απόλυσή του.

Το ρεπορτάζ έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα του «Πολίτη» με χθεσινό (7/4) της δημοσίευμα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του «Πολίτη» στον ωρομίσθιο υπάλληλο ανακοινώθηκε η απόφαση από πειθαρχική επιτροπή που αποτελούσαν μέλη του συμβουλίου.

Η εν λόγω επιτροπή διαβεβαιώνει πως δεν θα υπάρξει συγκάλυψη της καταγγελίας του υπαλλήλου και η πειθαρχική έρευνα εναντίον του είχε ξεκινήσει πολύ πιο πριν τη δική του καταγγελία για τον προϊστάμενό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπάλληλος με 30 χρόνια υπηρεσία στον οργανισμό παρουσιάζεται κανονικά στην εργασία του αφού δεν έχει λάβει γραπτώς την απόλυσή του.

Στο σημερινό (8/4) δημοσίευμα του «Πολίτη» αναφέρεται ότι έχει αρχίσει η έρευνα εναντίον του συγκεκριμένου στελέχους τον οποίο είχε καταγγείλει στις 8 Μαρτίου 2022 ο ωρομίσθιος υπάλληλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE