Επικίνδυνα προϊόντα: Προστατευτική μάσκα, γιλέκο και κράνος - Δείτε φωτογραφίες

Επικίνδυνα προϊόντα: Προστατευτική μάσκα, γιλέκο και κράνος - Δείτε φωτογραφίες

Επικίνδυνα προϊόντα, τα οποία δεν ικανοποιούν την ισχύουσα νομοθεσία που καθορίζει τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας, έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, πληροφορεί τους εργοδότες, τα αυτοεργοδοτούμενα πρόσωπα και το καταναλωτικό κοινό ότι, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), τα προϊόντα που φαίνονται εδώ είναι επικίνδυνα.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τα πιο πάνω προϊόντα είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του RAPEX.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας καλεί το καταναλωτικό κοινό, σε περίπτωση που εντοπίσει τα πιο πάνω προϊόντα στην κυπριακή αγορά, να ενημερώσει σχετικά τους αρμόδιους Λειτουργούς του Τμήματος στα τηλέφωνα 22405663 ή 22405603 ή 22405604.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE